Clicky

Zoekt u de mogelijkheden voor lang parkeren nabij Zaventem voor de aankomende vakantie.

Dan hebben we hier de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Er zijn meerdere aanbieders van lang parkeren en allemaal hebben ze hun voor en nadelen.

Parkeeropties

Behalve het aantal dagen kun je ook meerdere opties vergelijken zoals “wil je de sleutels van de auto afgeven of bij je houden, wil je gebruik maken van valet parking, wil je overdekt parkeren en nog enkele andere opties”.

Welke aanbieders zijn er?

De volgende aanbieders zijn op parkingzaventem.net opgenomen:

Meer dan 10 dagen parkeren

Voor dit artikel zullen we de prijzen vergelijken voor minimaal 10 dagen parkeren. We kunnen niet alle dagen opnemen in dit artikel dus we nemen een gemiddelde van tien dagen, ander halve week.

Vergelijk alle parkings op pijzen parkeermogelijkheden en reviews Parking Zaventem

Wie is de goedkoopste?

De goedkoopste aanbieder is QuickParking. De prijs voor tien dagen parkeren is bij Quick Parking Zaventem   92.00 eur. De duurste aanbieder voor parking is InterParking Zaventem, hier kost het parkeren voor tien dagen 198 eur.

Wie is het dichtstbij Zaventem gevestigd?

Met een afstand van twee kilometer tot de terminal is Quick Parking Zaventem het dichts bij vertrekhallen van Zaventem.

Wie heeft de beste beoordelingen?

Op de website staan meer dan 100 reviews. QuickParking Zaventem heeft meer dan 90 reviews en komt volgens de recensies en ervaringen erg goed uit de bus.

Wie is het populairst?

Het word wat eentonig maar ook in dit aspect is Quick Parking de “winnaar”. Het is de meest populaire keuze op onze website voor lang parkeren bij Zaventem.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *