Clicky

Alles is tegenwoordig digitaal en voor alles is er bijna wel een bijbehorende App. Sommige Apps lijken overbodige luxe, maar een App zoals de Brussel Airport App is natuurlijk enorm handig als je veel reist. Met een App kun je namelijk de reistijden in de gaten houden. Krijg je meldingen van vertragingen en zie je meteen naar welke gate je moet gaan. Tevens kun je bekijken waar je moet inchecken en waar je je bagage moet inchecken. Een App van een vliegveld maakt het een stuk makkelijker. Als je van te voren als weet waar je moet zijn dan neemt dat een stukje stress weg. Kennis zorgt voor orde en orde zorgt voor rust. Het is dan ook helemaal geen slecht idee om de App te downloaden bij de Appstore.

De systemen die de Brussel Airport App ondersteunen

Alle bekende systemen ondersteunen de App. Dus de iPhone, Android en Windows toestellen en tablets. Dus je kunt de App op vrijwel alle moderne smartphones installeren. Het neemt ook niet veel ruimte in de beslag, want het is een App die vrij eenvoudig te bedienen is. Het biedt je dus ook alleen wat je daadwerkelijk nodig hebt, zonder reclames of onverwachte extra kosten. Meer heb je natuurlijk ook niet nodig bij een App zoals deze.

Maak het leven gemakkelijk voor al je medereizigers

Als je zelf het voordeel hebt ervaren van deze App dan kun je de App ook aanbevelen bij al je vrienden, kennissen, collega’s en familie. Op deze manier kunnen ook zij genieten van de vele voordelen die deze App te bieden heeft.

Schiphol Smart tv App brengt vliegveld Schiphol bij je thuis

Thuis alle informatie die je nodig hebt voor je vliegreis en van alles van de bedrijvigheid van Schiphol meekrijgen kan met de Schiphol Smart tv App. Met deze handige App heb je inzage in je actuele vluchtinformatie en vind je informatie over parkeren en plattegronden van de parkeergelegenheden. Je kunt via de App een parkeerplaats reserveren of een travel taxi boeken.

Volg vluchten waar dan ook ter wereld

Leuke functie is de Flighttracker, hiermee kun je precies zien waar een vlucht zich, waar dan ook ter wereld bevindt. Ook bevat de Schiphol Smart tv App tal van praktische tips en verwijzingen naar andere nuttige Apps die je helpen je reis zo soepel en plezierig mogelijk te laten verlopen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *