Veel gestelde vragen

Hieronder vind u alle veelgestelde vragen, die wij dagelijks binnen krijgen van de bezoekers van onze website. Mist u vragen op deze pagina, laat het ons dan weten dan zullen wij de vraag hier plaatsen zodat de andere bezoekers ermee geholpen zijn.

  • Waar kan ik het adres van de parkeeraanbieder vinden?

Als u een reservering plaats via onze site krijgt u altijd van de aanbieder een routebeschrijving. U ontvangt bij de reservering een kaart met exact de locatie van de parkeeraanbieder. Het adres van de aanbieder kunt u ook vinden op de pagina van de aanbieder op onze website. Dus als u onderaan de pagina de aanbieder aanklikt, krijgt u een specifieke pagina van het bedrijf te zien met gegevens en foto’s van de aanbieder.

  • Als mijn vlucht s’nachts vertrekt bijvoorbeeld om 03:00 uur, kan ik dan als nog met een shuttle bus weggebracht worden?

Bijna alle parkeeraanbidders hebben een 24 uurs openingstijd. De parkeeraanbieders spelen erop in dat er op elk tijdstip wordt gevlogen, dus zij zijn ook meestal 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar voor u. Dus het maakt niet uit hoelaat u vlucht vertrekt, u wordt altijd met een shuttlebus weggebracht als de aanbieder deze service aanbied.

  • Moet ik nadat ik heb gereserveerd op uw website de reservering nabellen?

U hoeft niet te bellen met de parkeeraanbieder als u gereserveerd heeft. U krijgt altijd een bevestigingsmail met daarin de gegevens van u reservering en het telefoonnummer van de aanbieder. Mocht u de mail niet binnen enkele uren hebben ontvangen, dan mag u altijd bellen met de aanbieder en vragen of de reservering is ontvangen.