Clicky

Ben je op zoek naar een beetje vertier en wil je meer te weten komen over het vliegveld van Brussel? Dan kun je tussen de bedrijven door de Brussel Airport quiz invullen. Dit is een leuke quiz met verschillende weetjes en feitjes over het vliegveld. Een leuke manier om de tijd te doden en tegelijkertijd iets te leren over het vliegveld. Vooral als je bijvoorbeeld moet wachten op je vlucht en je hebt even geen zin om een boek te lezen, dan is het doen van een quiz tussen door natuurlijk een prima bezigheid.

De quiz, de vragen en de uitkomst

Als je besluit de quiz te gaan invullend dan kun je elf vragen verwachten met vragen over bijvoorbeeld het aantal passagiers dat in 2014 het vliegveld heeft bezocht. Maar je kunt ook vragen verwachten over hoeveel wc papier er is verbruikt. Zo krijg je ook inzicht in hoeveel vervuiling een vliegveld teweeg kan brengen en op welke manieren we die vervuiling tegen kunnen gaan. De quiz is dus ook leuk voor kinderen, want ze leren dan al op vroege leeftijd wat de impact is op het milieu als je een vliegreis maakt.

Wat te doen na de quiz?

Als je de vragen allemaal hebt beantwoord kun je je favoriete bestemming invullen en aangeven of je vaker nieuws wilt ontvangen van deze website. Als dat het geval is dan kun je natuurlijk antwoorden met ‘ja’ en dan krijg je wekelijks een nieuwsbrief opgestuurd met allerlei leuke feiten en weetjes over het vliegveld.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *