Clicky

Als je naar Zaventem komt dan wil je natuurlijk dat je auto goed geparkeerd wordt. Daarom kun je tegenwoordig gebruik maken van zowel de zogenaamde valet parkeren evenals parkeren met een shuttle dienst. valet parkeren is een Amerikaans fenomeen dat is komen overwaaien naar Nederland en omliggende landen. Het houdt in dat je je auto afgeeft aan een medewerker van het valet bedrijf. Deze medewerker zal je auto dan parkeren, zodat jij rustig de tijd hebt om je vliegtuig te halen. Als je gebruik maakt van een shuttle dienst dan kun je je auto parkeren op een locatie een paar kilometer verwijderd van het vliegveld en vervolgens kun je met de shuttle naar de ingang van het vliegveld worden gebracht.

Valet parkeren, de voor- en nadelen

Valet parkeren is erg handig, want je kunt helemaal doorrijden tot aan de ingang van het vliegveld in Zaventem en direct doorlopen naar de gate. De valet regelt vervolgens het parkeren van je auto. Een mogelijk nadeel is dat het natuurlijk duurder is dan wanneer je je auto zelf parkeert. Tevens moet je een ander in je auto laten rijden en dat geeft sommige mensen misschien een onprettig gevoel.

Shuttle parkeren, waarom je het wel of niet zou moeten doen

Het voordeel van shuttle parkeren is dat je de kosten van het parkeren op het vliegveld zelf vermijdt. Daarnaast hoef je zelf geen ruimte te zoeken om te parkeren, maar wordt je direct voor de ingang van het vliegveld afgezet. Een mogelijk nadeel is wel dat je soms langer moet wachten op andere reizigers die met dezelfde shuttle reizen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *