Clicky

Steeds meer vakantiegangers maken gebruik van een hotel arrangement ipv alleen parkeren bij Zaventem boeken ze een hotelovernachting en krijgen ze daar een week of twee gratis parkeren bij. In dit artikel lees je de voor en nadelen van een hotel arrangement in combinatie met parkeren in Brussel.

Park, Sleep & Fly arrangement Hotel Brussel Airport

Wie is de aanbieder?

Van der valk hotel
Hotel Brussels Airport

Adres en contact gegevens

Culliganlaan 4b
1831 Diegem
T. +32 (0)2 277 20 00
F. +32 (0)2 277 20 10
brussels@valk.com

Voor wie?

Dit arrangement is voor personen die uitgerust op vakantie willen en of hun reis ontspannen willen beginnen. Je auto wordt veilig, overdekt geparkeerd, in de ondergrondse parking en de shuttle bus brengt je naar het vliegveld.

Wat bieden ze aan?

Ze bieden twee arrangementen aan, een met ontbijt en een zonder ontbijt. Dit is ook te zien aan het prijsverschil. Inclusief ontbijt kost een arrangement 99 eur, zonder ontbijt 79 eur.

Hoe lang kan je parkeren?

De prijzen van het arrangement zijn gebaseerd op twee weken parkeren en per nieuwe week kost het 15 eur.

Wat zijn de addertjes?

Een grote frustratie die ik heb m.b.t hotel reserveringen is dat er bijna altijd verborgen kosten bijkomen. In het geval van deze park sleep fly arrangementen komt er een toeslag per persoon. Bijvoorbeeld voor een 3e persoon van 12 jaar en ouder berekend men 25 eur voor een extra bed.

Ze geven duidelijk op hun website aan dat de prijzen kunnen varieren wanneer je op een andere dag aankomt dan op vrijdag of zaterdag. Ook komt er nog eens 6eur per kamer citytax bij.

Conclusie: wel of geen hotel + parking reserveren in Zaventem

Wil je uitgerust op vakantie en vind je het niet erg om iets meer te moeten betalen? Dan biedt dit uitkomst. Deze arrangementen laten je reis ontspannen beginnen.

Heb je een lastminute geboekt en zoek je een parking, dan is waarschijnlijk dit geen optie voor jou omdat je gebonden bent aan de beschikbaarheid van de kamers van het hotel.

Ook is het ongunstig om hiervan gebruik te maken in de drukkere periodes. Ten eerste omdat er dan nog minder kans is dat je er terech kunt maar ook omdat dan de prijzen voor dit arranagement hoger zullen zijn.

Vind je het zonde om extra te betalen voor parkeren? Vergelijk dan op onze website de parkeerprijzen en reserveer bij een van de aanbieders op onze website.

Heb jij eerder gebruikt gemaakt van een soortgelijk arrangement? Hoe beviel dat? Wat zijn jouw ervaringen en met de transfer naar het hotel?

Ga naar de site van Van Der Valk hotel: http://www.hotelbrusselsairport.com/nl/arrangementen_/2753/park-sleep-fly/park-sleep-fly-arrangement

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *