Clicky

Belangrijke informatie Uparking

Parking informatie Uparking  

Wanneer u dichtbij airport Zaventem wil parkeren dan kunt u terecht bij Uparking. Deze parking biedt shuttle service aan, zowel buiten als overdekt!

Bekijk hier de website.

Shuttle parking

Wanneer u online wil reserveren heeft u de keuze tussen overdekt en buiten parkeren. Overdekt parkeren is iets duurder dus zal meer kosten.

Wanneer u online gereserveerd heeft ontvangt u een email bevestiging, op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Uparking om hier uw auto te parkeren. Samen met een medewerker wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schade.
Na de afdracht van de auto sleutel wordt u gratis met de shuttle bus naar de vertrekhal gereden.

Op de terugreis haalt u eerst uw bagage op, zodra de bagage compleet is belt u met Uparking en zij zullen u met de shuttle bus weer komen ophalen, op dezelfde plek als waar u op de heenreis afgezet bent.

Reviews en ervaringen Uparking Zaventem

Heeft u geparkeerd bij Uparking.be dan vernemen wij graag uw review, ervaring of klacht. U kunt denken aan de volgende zaken: hoe beviel de shuttle bus, was de bus netjes of juist niet? Moest u lang wachten op de shuttle bus? Etc.
Zo helpen we andere reizigers de juiste parkeerkeuze te maken!

Contact met Uparking.be? Via de website kunt u hen een bericht sturen.

Uparking ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Uparking

Please rate this

Ja Nee
Rating Entries

Beoordeling: Horror!! Aangekomen op het aangegeven adres, kregen we telefonisch te horen dat we naar een andere parking moesten rijden omdat de parking vol was. We moesten naar een andere parking rijden in de spits en wegversperringen. Maar omdat de nieuwe opgegeven parking ons nog verder van Zaventem leek te leiden, hebben we opnieuw gebeld en dan kregen we te horen dat we toch op die parking moesten blijven wachten: dus een rit terug door werkzaamheden en files. 20 minuten moeten wachten en de klok tikte door : vliegtuig Boedapest… En wat bleek : toch was er plaats genoeg ?! Dan een dolle rit met de shuttle naar Zaventem , lopen met de valiezen , een fast check-in gekocht 11 € per man , op een loopje naar de gate. We konden nog net op het vliegtuig, omdat het vliegtuig 5 minuten vertraging had. dus door de slechte organisatie en communicatie hebben we op 2 minuten na het vliegtuig gemist absolute afrader
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

4 dagen
Beoordeling: Gereserveerd voor overdekte UParking in Vilvoordselaan, maar kregen, terwijl we onderweg waren, bericht om naar Kerklaan te Machelen te rijden. Deze parking is NIET bewaakt, NIET afgesloten en NIET overdekt en NIET verlicht, gewoon een onbewaakt open terrein zonder afgesloten poort.
Daar stonden we dan in het holst van de nacht, alleen in het donker, niemand om ons te helpen.
“Parkeer maar ergens”, zeiden ze ons aan de telefoon, maar alles stond vol tot we nog ergens een klein hoekje vonden.

Zeer onveilig.

Bij terugkomst liet shuttle méér dan een uur op zich wachten. Hoe kan dat nu?
De chauffeur was wel vriendelijk, maar telefoneerde de hele rit door NIET handsfree achter zijn stuur, reed veel te snel en nam meer dan het toegelaten aantal passagiers mee in zijn busje.

NIET DOEN is ons advies!
 2.5/5
 5/5
 1/5
 2/5
 1/5
Nee

10
Beoordeling: We moesten onze auto parkeren op een open terrein (niet afgesloten en geen bewaking) op 10 minuten van het opgegeven adres. Een taxi die voor hen werkt en toevallig andere passagiers meenam,bracht ons terug. Hij kreeg het bericht om ons op te halen ruim 40 minuten na mijn telefoontje. Afrader !!!
 2.5/5
 2/5
 1/5
 5/5
 1/5
Nee

9 dagen
Beoordeling: Parkeren geregeld via internet met bevestiging. Netjes kwartier van te voren gebeld dat we er bijna zijn. Krijg je te horen dat er geen plek is!!!! Paniek. Persoon aan de lijn slecht verstaanbaar. Bood ook geen alternatief…. Konden gelukkig bij ander bedrijf terecht waar Corendon ook zaken mee doet (naam zal ik niet noemen mag denk ik niet, ff Google gebruiken)
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

0
Beoordeling: De heenweg was prima, makkelijk te vinden, snelle service. De terugweg was drama. 2 uur gewacht en tig keer moeten bellen op en vanaf het vliegveld eer iemand ons op kwam halen. De chauffeur was compleet overstresst evenals de mensen die aan het werk waren in de garage. Ik moest mijn eigen auto zoeken. En toen we aan het inladen waren brak er een ruzie uit onder het personeel van de garage. Erg vervelend aangezien we 2 kleine kinderen bij ons hadden.
 2.3/5
 1/5
 1/5
 5/5
 1/5
Nee

19 dagen
Beoordeling: Heel slechte service. De personeel is aan het klagen dat je veel bagage hebt. Zelfs als je 1 bagage van 23 kg. en 1 hand bagage hebt dat is all veel voor hun. Terwijl tijdens reservering wordt er niets over gezegd hoeveel bagage je mag meenemen. Het was mijn 2e keer dat ik bij Uparking had gereserveerd en het wordt gelijk ook de laatste. 1e keer ging heel goed geen problemen niets, maar 2e keer ging helemaal mis. Wij waren met 4 personen en hadden een aanbieding van vliegmaatschappij dat wij 2 bagage en 1 hand bagage mochten meenemen p.p.. Heenweg waren ze ook niet blij mee en waren ze aan het mopperen in het Frans, maar toen wij terug waren weigerden ze ons op te halen bij het vliegveld. Er kwamen auto’s, maar ze weigerden ons mee te nemen omdat wij te veel bagage hadden. Wij waren niet de enige die problemen hadden met hun. Er waren mensen die allen 1 grote en 1 hand bagage hadden, maar dat vonden ze te veel. 3e keer kon ik eindelijk regelen dat ik mee mocht zonder bagage. Ik werd naar de garage gebracht waar mijn auto geparkeerd was. Het duurde ongeveer 1,5 uur tot ik kon weg rijden met mij auto. Toen ben ik met mijn auto naar vliegveld gereden en mijn vrouw, kinderen opgehaald. Dus met andere worden NIET met deze garage samen werken en niets reserveren bij hun.
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

18 dagen
Load More

Beoordelingen

 1.8/5
 1/5
 2.5/5
 1/5
100% (6)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Alleen op reis

Uparking prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Geen toeslagen bekend

Gerelateerde parkings

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)