Clicky

Belangrijke informatie QuickParking

Parking informatie QuickParking  

Quick Parking Zaventem bevindt zich op 5 minuten van de terminal en heeft een bewaakt parkeerterrein. U kunt gratis gebruik maken van de shuttle service die u naar het vliegveld brengt. Er zijn geen wachttijden aangezien de shuttlebus voor iedere klant apart rijdt, dus u hoeft niet te wachten tot de bus vol is. Tot 20 minuten van te voren kunt u reserveren of kosteloos annuleren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Quick Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bekijk hier de website.

Ervaringen Quick Parking Zaventem

Klanten die gebruik hebben gemaakt van Quick ParkingZaventem zijn over het algemeen erg positief. Het personeel is net en vriendelijk, de service is goed en snel. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk. Bezoek de site van Quick Parking Zaventem om te reserveren! Heeft u ervaringen met parkeren bij Quick Parking Zaventem? Laat dan hieronder uw ervaringen, reviews en beoordelingen achter!

Contact met Quick Parking Zaventem

Heeft u een vraag voor QuickParking zaventem? Bekijk hieronder de contact gegevens.

Adresgegevens

Parking Zaventem
Budasteenweg 42
1830 Machelen

Telefoonnummer: 02/4003903
E-mail: info@parkingzaventem.be
Telefoonnummer: +32 (0)2 400 39 03

Quick Parking Zaventem ervaringen, reviews en klachten

Review formulier QuickParking

Please rate this

Ja Nee
Rating Entries

Beoordeling: Geen Nederlands/Engels sprekende chauffeurs. Slecht onderhouden parkeerterrein. Bij terugkomst werd de telefoon niet opgenomen.
Heen ongeveer 30 minuten en terug ook 30 minuten in de bus moeten wachten.
 2/5
 1/5
 1/5
 3/5
 2/5
Nee

13
Beoordeling: Ophalen vliegveld, geen communicatie, bus reed niet, je moest zelf een taxi regelen, kosten betalen.. erg onvriendelijk en onduidelijk allemaal. Een groot zooitje!
 1.6/5
 1/5
 1/5
 2/5
 1/5
Nee

2 weken
Beoordeling: Zeer slecht geregeld, geen aandacht voor veiligheid.
Zeer slechte communicatie zowel op de parkeerplaats als in de bus. Uitsluitend Franstalig en zeer onvriendelijk.
 1.8/5
 1/5
 2/5
 2/5
 1/5
Nee

2 weken
Beoordeling: Ik zou iedereen sterk afraden van deze parking gebruik te maken. Ik was tevreden over de parking bij Schiphol, maar in Zaventem bij Brussel int. was het een regelrechte ramp!

Pas na 1 uur en 10 minuten kwam er een shuttle bus met een zwaar geïrriteerde Frans talige chauffeur, deze ging vervolgens met koffers van de passagier smijten. Toen mensen hem hier op aanspreken werd hij ook nog eens agressief! Op de terugreis velden we het nummer om opgepikt te worden. Dit nummer werd niet opgenomen. Wil je niet dat je vakantie begint met stress, dan zeker van deze parking gebruik maken!
 1.8/5
 1/5
 1/5
 3/5
 1/5
Nee

8 dagen
Beoordeling: NOOIT MEER, 1u wachten op shuttlebus, 40 min van de Terminal i.p.v. de vermelde 5 !! Een rustgevende vakantie startte alvast met veel stress om onze vlucht nog juist te kunnen halen. Op de vermelde tel. nrs ook niemand bereikbaar.
Misschien iets goedkoper maar de stress die je erbij krijgt en het risico dat je de vlucht mist, weegt echt niet op tegen het eventueel financieel voordeel.
SLECHTSTE ERVARING , NOG NOOIT MEEGEMAAKT.
 1.6/5
 1/5
 1/5
 2/5
 1/5
Nee

8
Beoordeling: Nooit meer, lang wachten en als je al op bus geraakt bij bestorming bus, Als beesten opeengepakt. Nooit meer!!!!!
 2/5
 2/5
 2/5
 2/5
 1/5
Nee

7
Beoordeling: Op heenweg al 1 uur moeten wachten, op terugweg zelfde liedje. Niet echt quick.
 1.6/5
 1/5
 1/5
 2/5
 1/5
Nee

10
Beoordeling: Nooit meer. Je verliest uren, je krijgt een pak stress in de plaats. Onvriendelijk, slecht onderhouden. Cash Cow en website vol met leugens. Schandalig, deze dievenbende zou hard moeten aangepakt worden
 1.6/5
 1/5
 2/5
 1/5
 1/5
Nee

7dagen
Beoordeling: 35 min gewacht op vervoer naar luchthaven, gelukkig waren we ruim op tijd vertrokken. volgende keer geef ik liever iets meer uit met betere service
 2.5/5
 1/5
 4/5
 3/5
 1/5
Nee

7
Beoordeling: Oppikken na vlucht is ramp , telefoon wordt niet opgenomen en wanneer na 30 min minibus arriveert kan niet iedereen mee.
Nooit meer !
 2/5
 1/5
 3/5
 2/5
 1/5
Nee

11 dagen
Load More

Beoordelingen

 1.8/5
 2.1/5
 2.3/5
 1.7/5
86.4% (44)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Alleen op reis

Quick Parking Zaventem prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Voor valetparking betaal je eenmalig €39.50

Gerelateerde parkings

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)