Clicky

Belangrijke informatie Times Parking Zaventem

Parking informatie Times Parking Zaventem  

Met Times Parking begint uw vakantie goed! Het parkeerterrein is slechts 6-10 minuten verwijderd van Zaventem Airport.

Bekijk hier de website.

Werkwijze Times Parking Zaventem

Wanneer u op het parkeerterrein aan komt rijden, zal een medewerker van Times parking u begeleiden naar één van de ruime parkeerplaatsen. U kunt uw auto zelf parkeren en u mag uw sleutels behouden op reis. Een shuttle busje brengt u vervolgens gratis naar de luchthaven.

Times Parking is volledig voorzien van camerabewaking en alle auto’s worden bij aankomst gefotografeerd. U zult uw auto dus in exact dezelfde staat aantreffen als voor uw reis. Wilt u reserveren bij Times Parking? Dit kan tot 24 uur voor uw vertrek. Wijzigen kan tot 24 uur van te voren.

Ervaringen Times Parking Zaventem

Times Parking is een zeer betrouwbare parkeeraanbieder, de meeste klanten zijn dan ook positief over Times Parking. Het feit dat de auto zelf geparkeerd kan worden en de sleutels behouden mogen worden, zien vele voorgaande klanten als een groot voordeel. De medewerkers van Times Parking bieden een goede service en helpen u graag met uw bagage. Het parkeren en shuttle vervoer naar de luchthaven gaat over het algemeen zeer vlot. De parkeertarieven bij Times Parking zijn scherp geprijsd. Hebt u al eens gebruik gemaakt van de diensten van Times Parking Zaventem? Wij ontvangen graag uw beoordeling!

Contact met Times Parking

Dit zijn de contact gegevens:

    • Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde

</>

Times Parking Zaventem ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Times Parking Zaventem

Please rate this

Ja Nee
Rating Entries

Beoordeling: Ik heb ruim van te voren gereserveerd / betaald.
Via email de routebeschrijving en adres gekregen in Machelen.
Door verkeersdrukte plm 1,5 uur voor vertrek van vliegtuig, op het aangeven adres aangekomen.

Hier blijkt geen parkeerplaats te zijn, hierop naar timesparking gebeld, de medewerker geeft aan dat de parkeerplaats erg moeilijk te vinden is, wanneer je niet bekend bent.
Hij vraagt mij te wachten op een nieuw adres, een parkeerplaats van de Gamma aan dezelfde weg, een chauffeur zal – volgens de medewerker- binnen 10 minuten arriveren.

Wanneer ik na 20 minuten nuemand heb gezien of gehoord, heb ik opnieuw gebeld.
” meneer, de chauffeur is al weer op de terugweg, hij heeft niemand aangetroffen”.
Huh….toch raar, zowel mijn telefoon nummer als merk en kenteken vd auto is bekend.

Evengoed , de chsuffeur is omgekeerd aldus de medewerker , hij kan nu binnen 3 minuten alsnog op de parkeerplaats zijn.

Het resultaat…?
Na 10 minuten nog niemand….
Opnieuw gebeld, ” meneer de chauffeur is nu op de parkeerplaats , maar hij ziet niemand”….

Zelfs wanneer ik uitstap mn alarmlichten aan doe, reageert er niemand.

Uiteindelijk voor nood dan maar naar Zaventem Langparkeren gereden.
Van de fa Timesparking heb ik niks meer gehoord. Geen telefoontje geen email.

Blijkbaar is et geld binnenhalen belangrijker dan klant tevredenheid.

Het parkeren kost mij nu ipv de betaalde 26 euro , al snel totaal 100 euro.

Wat een ontzettende onfatsoenlijke en slechte “parking” .
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

Niet dus
Beoordeling: Bij aa komst was parking verlaten en donker. Er stond geen enkele auto. Geen telefoonnummer op onze bevestiging. Via google een nummer gevonden die niet opnam. We waren stipt op tijd ter plaatse maar volgens mij bestaat de parking niet meer o danks dat ryanair ze blijft verkopen. Uiteindelijk konden we niet anders dan een andere parking zoeken zodat we onze vlucht nog zouden halen. Ondertussen ons geld kwijt en geen enkele manier om met de parking in contact te komen om ons geld terug te krijgen
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

0
Beoordeling: Zeer ontevreden!!!!! Niet boeken!!!!! De parkeerplaats zou bewaakt zijn met een receptie en shuttle zou klaar staan bij aankomst afgesproken tijd ( Times Parking Premium). Er was niemand/ geen receptie en telefoonnummer was continue in gesprek (niet bereikbaar). Na 20 min eindelijk contact en moesten we naar een andere parkeerplaats. Enorme griebus/ modder en onbewaakt, zelfs geen hek (Dobbelenbergstraat 117) Haren 1130. Daar moesten we dan ook nog wachten op een shuttle (waarom willen ze dan vluchtnummer en je precieze aankomst tijd weten?).
Op de terugweg hebben we al ge-smst hoe laat we bij de afgesproken plek zouden staan. Er was niemand. Gebeld en er zou een chauffeur gestuurd worden. Dit duurde in totaal wel meer dan een halfuur na ook nog een aantal keren gebeld te hebben. Zowel op de heen als terugweg belden de chauffeurs continu met telefoon aan het oor. Deze parking vonden wij waardeloos! Kwam totaal niet overeen met voorgespiegelde situatie!!!!
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

5 dagen
Beoordeling: Nooit meer!!! Is de eerste en zeker mijn laatste keer.
Parkeerplaats is op een verlaten industrie terrein.Totaal niet bewaakt.
Bij terugkomst hebben wij met kleine kinderen
een anderhalf uur moeten wachten voordat er een er een busje is gekomen om ons op te halen om ons naar ons auto te brengen.
Na heel veel telefoontjes werd ik steeds aan het lijntje gehouden dat ze binnen 10 min aanwezig zouden zijn wat totaal niet het geval was.Na mijn zoveelste telefoontje gooide ze ook gewoon de hoorn op.Gewoon hebben zij mijn gesprek beëindigd.Er stonden heel wat boze klanten te wachten enkele daarvan hebben een taxi genomen.
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

8 dagen oktober 2019
Beoordeling: Nooit meer !! Laatste moment werd de boeking gewijzigd en kregen we een andere parking toegewezen. Eenmaal daar aangekomen was het een verlaten gebouw en was er niemand aanwezig. Na een aantal keer bellen werden we naar een ander adres verwezen wat nauwelijks het woord parking verdient. Een onverhard terrein, niet afgesloten en overal brokken puin. Bij terugkomst anderhalf uur gewacht op een busje om je terug te brengen naar je auto. Ik raad iedereen deze aanbieder af.
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

Een week.
Beoordeling: Wij hebben juist dezelde ervaring gemaakt dan dhr. Herman van Schaik. Bij de aankomst moesten wij 25 minuten op de chauffeur wachten en bovendien nog naar een ander parkeeplaats rijden. Bij het afhalen van de wagen moesten wij drie keer bellen en in het totaal 45 min. op de chauffeur wachten. Wij kunnen Times Parking niet aanbevelen. Op mijn klacht hebben ze geen antwoord gestuurd.
 1.8/5
 1/5
 1/5
 3/5
 1/5
Nee

4 dagen
Beoordeling: Niemand aanwezig op de parkeerplaats Gillekenstraat. na herhaald bellen vertelde men dat deze parkeerplaats gesloten zou zijn. we moesten met 3 autos 3 kilometer verderop. Retour was ook een drama.
 1.6/5
 1/5
 1/5
 2/5
 1/5
Nee

4 dagen
Beoordeling: Gisteren teruggekomen van vakantie. Na landing zoals afgesproken gebeld naar de nummer van Times Parking om de shuttle naar de parking te regelen. Tot onze verbazing kregen we telkens een antwoordapparaat te horen met de melding dat de inbox van het toestel vol zat. Samen met twee andere wachtende klanten meermaals geprobeerd hen te bereiken, maar tevergeefs. Na een uur een lieve zelfstandige chauffeur bereid gevonden om ons tot aan de parking te brengen. Dit was zeker een heel onaangename ervaring!
 1.6/5
 1/5
 1/5
 2/5
 1/5
Nee

7
Beoordeling: One of the worst services I have ever used – avoid at all costs if you value your time, car and dignity.
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

6
Beoordeling: This parking is not a serious parking.
They sent me an email with the instructions on how to use their parking and the rules were the follow( I can proove it cause I still have the email THEY SENT ME):
1) print a double copy of this email
2) go at the reception of the parking
3) you can pay at the parking with ceedit card, cash or bank card
4) when you are back from your trip call us as soon as you get your luggages

What happened? I arrived at the parking at it was closed. I phoned at the number which we were supposed to use just for the back flight at the airport, and they told me that I had to phone them before arriving at the parking( it was not mentioned in the email’s instructions!!!) and that I had to wait half an hour for them to go to open the parking, risking to loose the flight.
 2.7/5
 3/5
 3/5
 2/5
 2/5
Nee

Load More

Beoordelingen

 1.6/5
 1.8/5
 1.9/5
 1.6/5
96.2% (13)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Alleen op reis

Times Parking Zaventem prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Geen toeslagen bekend

Gerelateerde parkings

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)