Clicky

Belangrijke informatie SkyParking Zaventem

Parking informatie SkyParking Zaventem  

Wanneer u wil parkeren in de buurt van airport Zaventem dan kunt u terecht bij SkyParking.be. Deze parking biedt shuttle service als valet parking aan. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen wat u wil.

Bekijk hier de website.

Shuttle service

Met shuttle service parkeert u op het parkeerterrein van SkyParking.be en vanaf hier wordt u naar het vliegveld gereden door het shuttle busje waar u gratis van gebruik kunt maken.

Valet service

Kiest u voor valet parkeren dan rijdt u met uw eigen voertuig naar het vlielgveld van Zaventem en hier wordt u opgewacht door een chauffeur van SkyParking.be. Na het overdragen van uw auto kunt u zelf door naar de incheckbalie en zorgt de chauffeur dat uw auto op het terrein van skyParking geparkeerd wordt.

Diensten

Behalve voor parkeren kunt u bij SkyParking.be ook terrecht voor andere diensten zoals het wassen van de auto, van binnen en buiten met diverse waspakketten.

U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 1 uur voor vertrek.

Reviews en ervaringen

Heeft u geparkeerd bij SkyParking.be dan vernemen wij graag uw review, ervaring of klacht. Zo helpen we andere reizigers de juiste parkeerkeuze te maken!

Contact met SkyParking.be? Via de website kunt u hen een berichtje sturen.

SkyParking.be Zaventem ervaringen, reviews en klachten

Review formulier SkyParking Zaventem

Please rate this

Ja Nee
Rating Entries

Beoordeling: Following theIr own rules I have cancelled my reservation with Skyparking. I have tried for more than half a year to get refunded in line with their own policy. I have never got any reaction back after numerous phonecalls and emails.
THESE PEOPLE ARE UNRELIABLE CHEATS, ROBBERS OR CROOKS!!!
Go to ExpressParking or others, but DON’T DO BUSINESS WITH THESE CRIMINALS!
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

None
Beoordeling: Bij aankomst was de parking pikdonker. Er stond enkel een minibus met de lichten aan. Uiteindelijk is er toch iemand uit de bus gekomen en ons tegemoet gelopen. Het busje was vuil en afgeleefd. Bij terugkomst onmiddellijk gebeld om ons te komen ophalen nadat we de bagage hadden. De chauffeur reageerde boos/bruut omdat we niet eerder gebeld hadden en dat we nog een half uur moesten wachten alvorens hij ons zou komen oppikken. Bij het oppikken was hij nog altijd boos. Op de parking aangekomen heeft hij onze bagage letterlijk uit zijn bus gesmeten en is zonder iets te zeggen vertrokken. Ik had alvorens te reserveren beter eerst de reviews gelezen, want deze komen overeen met wat wij meegemaakt hebben. Conclusie : goedkoop maar ik ga nooit nog daar parkeren. Ik raad deze parking dan ook niet aan.
 1.8/5
 1/5
 1/5
 3/5
 1/5
Nee

1week
Beoordeling: Lang moeten wachten totdat zij aankomen om de parkeerplaats te “openen”.
Verder wanneer je opbelt praten zij half frans en half ?!. Zeer onduidelijk.
Parkeerplaats was gewoon echt heel simpel en super donker. Vervolgens in een oude bus naar het vliegveld.
Bij terugkomst meteen gebeld bij het ophalen van de koffers. Vervolgens weer een heel onduidelijk verhaal en maar gelopen naar de plek waar wij afgezet waren de heenweg. Na een halfuur wachten kwamen zij er aan. Prop vol in het busje, er kwamen mensen aan die er niet meer bij pasten. Deze moesten maar wachten.
Zijn echt een stel beunhazen, ik zal hier nooit meer naar terug gaan.
 1.8/5
 1/5
 1/5
 3/5
 1/5
Nee

1 weekend
Beoordeling: Vlieg ‘s nachts / onprofessioneel. Na het reserveren van een parkeerplaats die we meer dan een maand van tevoren hebben, komen we opdagen om te zien dat er geen parkeerplaats beschikbaar is, we kregen te horen dat we moesten wachten tot ze een shuttle of twee terugkerende reizigers hadden gelost. 45 minuten later waren we eindelijk op weg naar het vliegveld. Bij onze terugkeer naar Brussel belden we toen we de bagageclaim verlieten. 30 minuten later arriveert de shuttle eindelijk. Omdat het zo lang duurde om terug te keren, waren er te veel passagiers voor de shuttle. Je zou denken dat de chauffeur onmiddellijk zou vertrekken, maar nee, hij moest een rookpauze nemen voordat hij ons terug naar de ongeorganiseerde, vuile parkeerplaats bracht. Totale wachttijd verloren op SkyParkingZaventem, bijna twee uur.
 2/5
 1/5
 1/5
 4/5
 1/5
Nee

8
Beoordeling: Bizar slecht. Dat parkos voor deze aanbieder durft te bemiddelen. Ongelofelijk. Zeer onbeschoft. Zeer slechte transfer. Rokende oude bus. Zeer onduidelijk. Spreken geen Engels alleen Frans en? Lange wachttijd. Slecht terrein. Niet boeken daar
 2/5
 1/5
 1/5
 4/5
 1/5
Nee

1 week
Beoordeling: 1 uur moeten wachten bij retour!!!
 2/5
 1/5
 1/5
 4/5
 1/5
Nee

12 dagen
Beoordeling: DIEFSTAL UIT AUTO, We hadden geserveerd maar toen we aankwamen waren alle plaatsen bezet we konden alleen de sleutel achter laten en dan zouden zelf de auto parkeren, ze zetten je voor het blok want je hebt niet in korte tijd iets anders gevonden, bij terugkomst in een waardeloze shuttle bus bleek de auto grondig doorzocht en leeggehaald (adapters, kabels , Etc) je auto is daar niet veilig niet doen !!!!!!!
 1.8/5
 1/5
 1/5
 3/5
 1/5
Nee

7 dagen
Beoordeling: Niet doen! Onprofessioneel, niet georganiseerd, super klant onvriendelijk en arrogant. Chauffeur zat met zijn gsm aan het stuur te smsen tijdens het vervoer. Parking staat overvol. Je kan er amper door! Hebben meer dan een half uur op shuttle moeten wachten bij terugkeer. We hebben nu al op veel shuttle parkings gestaan maar dit is de eerste keer dat we zo’n louche zaak beleven! Het is misschien niet duur maar daarvoor krijg je ook totaal niks!
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

4
Beoordeling: Wat een bende. Als je niks om je auto geeft en zo goedkoop mogelijk wil parkeren is dit een optie. Als je enige service wil hebben dan boek je geen parkeerplek (mag eigenlijk niet eens een parkeerplek genoemd worden) bij SkyParking.
Het boeken is geen probleem. Op de website word je echter al misleid door de foto’s met parkeerplaats met belijning. In het echt is het een oud fabrieksterrein en worden de auto’s kriskras door elkaar gezet. Schade is nagenoeg gegarandeerd. Auto’s worden ook klem gezet. Dus als je onverhoopt vroeger naar huis moet dan staat je auto mogelijk ingesloten.
Chauffeur van de bus spreekt Frans. Op zich geen probleem maar is ook erg onvriendelijk.
Voor mij NOOIT meer SkyParking. Betaal iets meer en krijg heel veel beters.
 1.6/5
 1/5
 1/5
 2/5
 1/5
Nee

3 dagen
Beoordeling: Als je goedkoop wilt moet je dit doen. Maar dan staat je auto in een achterafbuurtje (wel goed te vinden) op een niet afgesloten terrein. Zit je opgepropt in een vies oud busje met je koffers op schoot. En hebben wij blijkbaar mazzel gehad dat we maar 20 minuten hoefden te wachten zowel heen als terug. En dat wil je niet midden in de nacht. Kies iets duurders!
p.s. En je kunt alleen contant betalen… Wat er ook op je voucher of internet staat.
 3.4/5
 3/5
 2/5
 4/5
 4/5
Nee

7 dagen
Load More

Beoordelingen

 2/5
 2/5
 2.6/5
 2/5
93.2% (22)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Budgetparkeerders, Alleen op reis

SkyParking.be Zaventem prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen op basis van shuttle parking, valet service kost extra

Extra Toeslagen: Toeslagen voor eventuele extra waspakketten

Gerelateerde parkings

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)