Clicky

Deze parking is niet meer actief op parkingZaventem.net dus de informatie is niet meer bijgewerkt.

Belangrijke informatie

Parking informatie   

Klik hier om opnieuw te vergelijken.

Parcare biedt u een uitstekende parkeerservice aan. Uw auto staat bij Parcare geparkeerd in een luxe parkeergarage die van alle gemakken is voorzien. De parkeergarage is slechts zeven minuten verwijderd van Zaventem Airport. Op de parkeerlocatie vindt u een nette wachtruimte. U kunt tevens gebruikmaken van het toilet. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Daarnaast worden alle auto’s voordat ze geparkeerd staan gefotografeerd. Ook is het parkeerterrein verzekerd. U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto bij Parcare goed en veilig geparkeerd staat. Om de service compleet te maken kunt u ook gebruikmaken van één van de services die Parcare biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw auto laten wassen. Dit alles kunt u boeken tegen scherpe tarieven. Wilt u reserveren bij deze parkeeraanbieder? Dit kan tot 24 uur voor uw vertrek. Uw reservering wijzigen kan tot 24 uur van te voren.

Ervaringen Parcare

Doordat Parcare een complete en goede service aanbiedt, zijn bijna alle ervaringen zeer positief. Ook met de shuttle service hebben vele klanten goede ervaringen. Hebt u gebruikgemaakt van de service van Parcare? Wij ontvangen graag uw beoordeling over deze parkeeraanbieder! Zo kunt u ons én andere reizigers helpen met het vinden van de perfecte parkeerplaats.

Parcare Zaventem ervaringen, reviews en klachten

Review formulier

Please rate this

Ja Nee
Rating Entries

Nog niet beoordeeld.

€18

Nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordelingen

Nog niet beoordeeld.

Nog niet beoordeeld.

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Parcare Zaventem prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Extra Toeslagen:

Gerelateerde parkings

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)