Clicky

Deze parking is niet meer actief op parkingZaventem.net dus de informatie is niet meer bijgewerkt.

Belangrijke informatie

Parking informatie   

Klik hier om opnieuw te vergelijken.

Interparking is een groot parkeerbedrijf dat in het centrum van luchthaven Zaventem ligt en daardoor goed bereikbaar is. Het bedrijf biedt verschillende parkingservices aan, zoals de VIP Premium parking service of P3 Holiday Parking. Alle parkeerterreinen worden bewaakt met camera’s; de Lock Park en VIP Premium parkeerterreinen zijn beveiligd. Reserveren kan tot 48 uur voor uw vertrek en een wijziging in de reservering kunt u tot 24 uur voor vertrek doorgeven. Interparking is 24/7 bereikbaar.

De verschillende parkeerdiensten zijn:

 • Express
 • Fast zone
 • P1: Front Parking
 • P2: Economy Parking
 • P3: Holiday Parking
 • Lock Parking en VIP Premium Parking

Tarieven en afstand tot Inter Parking Zaventem

Zie hieronder de tarieven van Inter Parking Zaventem.

Express

 • €2,50 per half uur, €5,00 per uur.
 • Twee minuten afstand tot de terminals.Aanbevolen voor mensen die voor niet langer dan een uur een parkeerplaats nodig hebben.

Fast Zone

 • € 25,00 per dag.
 • Afstand tot de terminals is 1 minuut.Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor de duur van 1 tot 5 dagen.

P1: Front Parking

 • €4,00 per uur, €22,00 per dag.
 • Afstand tot de terminals is 3 minuten.Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor de duur van 1 tot 5 dagen.

P2: Economy Parking

 • €3,50 per uur, €16,00 per dag.
 • Afstand tot de terminals is 4 minuten.Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor de duur van 1 tot 7 dagen.

P3: Holiday Parking

 • €18,00 per dag. Online reserveren is mogelijk.
 • Afstand tot de terminals is 6 minuten.Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor langer dan 6 dagen of het weekend.

Lock Parking

 • €25,00 per dag. Online reserveren is mogelijk.
 • Diefstal- en brandverzekering.
 • Afstand tot de terminals is 4 minuten.Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor langer dan 6 dagen of het weekend.

VIP Premium Parking

 • €28,00 per dag. Online reserveren is mogelijk.
 • Diefstal- en brandverzekering.
 • Valet service en betalende car wash service.De parking bevindt zich in de terminal.
  Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor langer dan een dag.

Ervaringen Inter Parking Zaventem

Het parkeerterrein is erg groot, waardoor soms lange wachttijden gelden. Heeft u ook ervaringen met Inter Parking? Laat dan aub hieronder uw beoordeling achter!

InterParking Zaventem ervaringen, reviews en klachten

Review formulier

Please rate this

Ja Nee
Rating Entries

Beoordeling: Doordat de gereserveerde parking Reservation Zone, volzet was werd ik verplicht op Economy parking te parkeren. Hebben extra moeten bijbetalen Wij zullen NOOIT meer Parkeren bij interparking Zaventem Brussel airport best dat je de trein of een taxi of bus neemt dat is veel goedkoper.de dag erna zag ik dat mijn wagen voor links was beschadigd met krassen van een andere wagen.NOOIT MEER en ook heel duur.
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

8 dagen
Beoordeling: Doordat de gereserveerde parking Reservation Zone, volzet was werd ik verplicht op Economy parking te parkeren. Dit staat nergens vermeld bij de reservatie en ik vind het ook vreemd dat je een volzette parking kunt reserveren. Soit, ik had een plaats maar het erge aan de zaak vind ik dat na klacht te hebben ingediend er geen enkel woord van verontschuldiging af kon en niemand ons ook op de hoogte bracht van het feit dat we van een andere parking gebruik dienden te maken. Klantvriendelijkheid is bij mij iets helemaal anders dan een korte mail waarin gewoon stond dat ik toch kon parkeren opeen andere plaats.
 2.5/5
 2/5
 3/5
 4/5
 1/5
Ja

5
Beoordeling: Zeer slechte afhandeling van faillissement Neckermann/Thomas Cook. Wij hadden namelijk een parkeerplaats bij Interparking gereserveerd. Helaas werd onze vakantie geannuleerd door faillisement Neckermann/Thomas Cook. Daarna hebben wij een verzoeken bij Interparking ingediend om de reservering aan ons terug te betalen. Dit was echter niet mogelijk volgens de algemene voorwaarden. Kortom ze denken totaal niet mee, in wat voor ons ook onmacht is en wij ook het liefste gewoon op vakantie wilde. De enigste mogelijkheid was dat we een promotiecode kregen voor een ander bezoek (overigens enkel te besteden in Zaventem, slecht een jaar geldig). Aangezien echter nagenoeg alle vluchten van Brussels Airlines zijn geannulleerd, kunnen wij niet vliegen via Zaventem naar onze gewenste bestemming. Wij weten zeker dat er meer mensen met hetzelfde probleem zitten!!! DIT IS GEEN OPLOSSING!
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

Helemaal niet geparkeerd, Neckermann/Thomas Cook was immers failliet.
Beoordeling: Fijne parking maar de prijzen zijn veel te duur, zeker als je kijkt naar de andere aanbieders zoals quickparking
 2.3/5
 2/5
 2/5
 2/5
 2/5
Nee

Beoordeling: k vond het ook erg duur hoor
 2.3/5
 2/5
 2/5
 2/5
 2/5
Nee

Beoordeling: Omdat er bij klantvriendelijkheid geen 0 tussen staat is het een 1 geworden. Ontvangst bij de reservation zone is zéér onprofessioneel!
 2.3/5
 2/5
 2/5
 2/5
 2/5
Nee

Beoordeling: Onprofessioneel. Mijn vermoeden is dat ze na parkeren de auto buiten gezet wordt om plaats te maken voor \”nieuwe\” klsnten. Daarnaast spreekt het personeel slecht Nederlands en Engels.
 2.3/5
 2/5
 2/5
 2/5
 2/5
Nee

Beoordeling: Eens maar nooit meer. In mei 2016 gebruik gemaakt van de reservation parking. Bij aankomst bij een donker hek, wat \’s nachts slecht verlicht is en een onvriendelijke ontvangst. Dan op zoek naar een parkeerplaats, want dat valt niet mee en is onduidelijk aangegeven. Bij terugkomst, auto opgehaald en kwamen we net één minuutje te laat bij slagboom. De slagboom ging niet meer open. Via intercom contact gezocht en wederom onvriendelijk te woord gestaan en mij werd gesommeerd dat ik maar even moest bijbetalen. Ik had helaas geen andere keus en was genoodzaakt 10 euro extra te betalen. Ik zal nooit meer gebruik maken van deze organisatie, want het is een grote onvriendelijke boevenbende.
 2.3/5
 2/5
 2/5
 2/5
 2/5
Nee

Beoordeling: Ondanks de locatie een ERG amateuristisch gerund bedrijf! Duur, onklantvriendelijk en arrogante medewerkers, stug en niet flexibel…je kan bij het reserveren online zelfs geen opmerking of mededeling ingeven! Nooit meer p lock of gelijk welke interparking, betaal dan nog liever een taxi!!!

 2.3/5
 2/5
 2/5
 2/5
 2/5
Nee

Beoordeling: Uitermate slecht

 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

Load More

€18

 2.1/5 (13 reviews)

Beoordelingen

 1.8/5
 1.8/5
 1.9/5
 1.7/5
96.2% (13)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

InterParking Zaventem prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Extra Toeslagen:

Gerelateerde parkings

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)