Clicky

Belangrijke informatie Express Parking Zaventem

Parking informatie Express Parking Zaventem  

Bent u op zoek naar een parkeerplaats nabij Brussel Airport? Dan zit je bij Express Parking Zaventem goed. De parking staat voor kwaliteit, snelheid en veiligheid. Men regelt alles, van het brengen naar de vertrekhal tot het ophalen bij de vertrekhal. U bent in slechts 5 minuten bij de vertrekhal van Zaventem Brussel Airport. Lees op deze pagina alles wat u moet weten voor u reserveert bij Express Parking.

Parkeerdiensten Express Parking Zaventem

Express Parking biedt shuttle parkeren en valet parkeren aan.

Shuttle parkeren is wanneer u naar het parkeerterrein van Express Parking toe rijdt en vandaar wordt u naar de vertrekhallen gebracht met de luxe pendelbus van Express Parking.

Bij terugkomst wordt u opgehaald en met dezelfde pendelbus vanaf de luchthaven naar het parkeerterrein gebracht.

Valet service parking houdt in dat u rechtstreeks naar de vertrekhal toe rijdt. Hier wordt u opgewacht door een chauffeur die uw auto meeneemt en naar het parkeerterrein van Express Parking rijdt. Bij terugkomst wacht de chauffeur u op en kunt u direct met eigen auto de rijs naar huis voortzetten.

Express Parking Zaventem ervaringen en reviews

Heeft u al eens geparkeerd bij Express Parking? Laat dan uw review en ervaring achter. Met uw review kunnen andere reizigers weten wat voor service men kan verwachten. Vertel in uw review ook of u gebruik gemaakt heeft van shuttle (pendelbus) parking of de valet service. Op deze manier kunnen we toekomstige reizigers een goede keuze maken. Ook helpt het ons om de betrouwbaarheid van de site te bepalen en kunnen wij bedrijven die slecht presteren van onze vergelijkingssite parkingzaventem.net weren.

Contact met Express Parking

Het email adres is expressparkingzaventem@gmail.com en telefonisch is men bereikbaar op nummer: +32 2 720 44 10

Het adres is Hoogstraat 206, 1930 Zaventem, Belgie.

Goed om te weten

Uw boekt een parkeerplaats bij Express Parking via Parkos en niet rechtstreeks.

Express Parking ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Express Parking Zaventem

Please rate this

Ja Nee
Rating Entries

Beoordeling: Zeer slechte ervaring met Expressparking Hoogstraat 206 Zaventem. Onze wagen stond geparkeerd van 8/5 tot 16/5.
Bij onze terugkomst op 16/5 stelden we vast dat de auto achteraan zwaar beschadigd was. Toen we uitleg gingen vragen bij de parkingverantwoordelijke duwde hij ons een digitale foto onder de neus met de beschadigde achterkant van de wagen en mijn vrouw op de achtergrond. Deze foto was zogenaamd genomen op 8/5 bij de aflevering. Het gaat hier duidelijk om een gefotoshopte afbeelding want we zijn pertinent zeker dat er geen foto genomen is op dat moment en dat onze auto in perfecte staat was toen we hem afleverden. We hebben in ieder geval klacht ingediend bij de politie wegens opzettelijke beschadiging van onze wagen en vervalsing van fotografisch materiaal. Nooit meer!
 2.3/5
 1/5
 1/5
 1/5
 5/5
Nee

7 dagen
Load More

Beoordelingen

 1/5
 1/5
 1/5
 5/5
100% (1)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Budgetparkeerders, Alleen op reis

Express Parking prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Extra Toeslagen:

Gerelateerde parkings

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)